Veelgestelde vragen

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Alle oorbellen worden met de hand gemaakt. Hou daarom rekening met een levertermijn van een 5-tal werkdagen. Bedankt voor jullie begrip & geduld. Heb je je bestelling sneller nodig? Aarzel niet om mij te contacteren via de homepagina om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer en hoe wordt mijn pakje verstuurd?

Van zodra je bestelling ontvangen en betaald werd, krijg je een mailtje ter bevestiging van je bestelling. Nadien krijg je een volgend mailtje als je pakketje verzonden is. Reken hier op een 5-tal werkdagen na bestelling. Je bestelling zal verstuurd worden in een kartonnen doosje of bubbelenvelop via Bpost met traceercode. Het pakketje wordt meestal in 3 à 5 werkdagen na verzenden geleverd. Gratis verzending vanaf €50 in België

Land Verzendmethode Verzendkosten Leveringstermijn
België Afhalen in Evergem €0 Op afspraak of tijdens openingsuren
België Gratis thuislevering in Evergem €0 Op afspraak, hou rekening met een levertermijn tussen 5 à 10 werkdagen
België (<50 €) Adres naar keuze (met tracking) €5

2-5 werkdagen

 

België (=>50 €) Adres naar keuze (met tracking) €0 2-5 werkdagen

Wij streven er naar om alle pakketten binnen deze termijn te leveren. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen veroorzaakt door derden.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen en ter plekke betalen?

Dat kan zeker. Bestellingen kunnen na een seintje van mijn kant opgehaald worden in Evergem. Ter plekke kan er cash of met de Bancontact / Payconiq app betaald worden.

Kan ik juwelen retourneren?

Hou er rekening mee dat alles met de hand vervaardigd wordt en dat er altijd (kleine) verschillen kunnen zijn tussen 2 stuks en wat op de website weergegeven wordt op foto.

Er is geen garantie op de kleur of het verkleuren van metalen onderdelen of op slijtage door het dragen van het juweel.

Is er toch een probleem of heb je schade aan je bestelling? Contacteer me binnen de 7 dagen na levering via heidi@noibeauty.be en ik mail je zo snel mogelijk terug omtrent het regelen van een eventuele retour en/of nieuwe levering. Buiten deze termijn worden geen klachten aanvaard.

Wil je een pakje terugsturen? Dat kan maar de retourkosten zijn ten laste van de koper.

Uit welk materiaal bestaan de oorbellen?

Alle metalen artikelen zijn nikkelvrij, al dan niet een gekleurde coating voor de afwerking. De andere materialen zijn onder andere acetaat, acryl, enz. Opgelet: geen edelmetalen, dat merk je ook aan de prijzen laughing .

Als een paartje uitverkocht is, kan ik het dan nog bestellen?

We bieden een groot assortiment oorbellen aan in een beperkte oplage … geen massa productie, maar 1 voor 1 uniek. Aarzel dus zeker niet om me een mailtje te sturen wanneer je gewenste paartje niet op voorraad is. Ik kijk met veel plezier rond of ik nog een paartje kan bijmaken voor jou of een alternatief kan aanbieden.

Kan ik de collectie ook ter plekke bekijken?

We hebben geen winkel, maar als je graag eens langskomt voor een privé collectievoorstelling, geef dan een seintje op heidi@noibeauty.be en we maken een afspraak.

Hoe bewaar ik mijn oorbellen?

Enkele tips:

  • vrijhouden van parfum / make-up / crème / schoonmaakproducten/zweet
  • bewaar ze goed: bij voorkeur in een licht- en stofvrije plek zoals je Noï doosje of een sieradendoosje / zakje
Heb je ook cadeaubonnen?

Zeker! Cadeaubonnen kunnen ook via de webshop aangekocht worden voor een bedrag naar keuze. Deze worden dan mooi verpakt. Vergeet in de opmerkingen niet te vermelden van wie en voor wie de bon bedoeld is.

Kan ik jouw oorbellen verdelen via mijn verkooppunt?

Dat kan zeker! Stuur mij gerust een mailtje naar heidi@noibeauty.be en dan praten we verder.

Kan ik ook een workshop boeken om zelf sieraden te maken?

Dat kan ! Tijdens de workshop maak je 2 paar oorbellen geheel naar je eigen smaak. Ter inspiratie hebben we tal van voorbeelden voor je klaar staan dus binnen no-time maak je zelf unieke oorbellen!

De prijs (40 euro) van deze workshop is inclusief alle benodigde materialen, gebruik gereedschap, begeleiding en een drankje en hapje J. De workshop duurt gemiddeld 2.5 uur.Er is ook de mogelijkheid om workshops op locatie of bij je thuis te reserveren (vanaf 4 personen).

Heb je nog andere vragen?

Contacteer ons dan gerust via onderstaande kanalen.